Del 06 al 12 de septiembre

Noemí Camps

Concejala de Turismo y Agua de Ciutadella

Ha negociado un convenio con Abaqua para que a partir de 2022 suministre más agua desalada a la red. El precio que pagará el Ayuntamiento sera de 1,20 € por metro cúbico, un 26 % más.

Valoración: Menos

VALORA

mas menos

Positiva: 15.83%

Negativa: 84.17%

1118 respuestas

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Josep
Hace 7 días

El que PSM, PSOE i Podemos ens haurien d'explicar a tot el poble és perquè el govern balear ens vol cobrar l'aigua dessalada molt més cara que als pobles de Mallorca i perquè ens volen enganyar, quan ens van prometre que a major consum el preu per metre cúbic seria més barato, i ara amb un 25 % més de consum ens volen pujar el preu un 26,1 %, i perque a Mallorca asumeixen els costos estructurals de la dessalació i aquí en canvi ens els volen cobrar a tot el poble, i perquè la regidora Camps i tot l'equip de govern diuen amen als senyors mallorquins dels seus partits que ens volen prendre el pel, en tost de defensar al poble de Ciutadella com és la seva obligació.

Valoración:42menosmas

Josep
Hace 8 días

El precio del agua DESALADA lo propone la Abaqua en toda Baleares y los ayuntamientos lo negocian mediante un convenio con este organismo dependiente del govern balear. En prácticamente todos los municipios de Mallorca el precio medio está ligeramente por debajo de 1 euro, esto es más de un 20 % más barato del precio que nos quieren cobrar aquí, con la complicidad de Camps y Gomila, que han aceptado sin rechistar el precio propuesto por la Abaqua.

Valoración:48menosmas

Inyaki
Hace 8 días

Quan hi ha eleccions fallam i després ho pagam 😅

Valoración:17menosmas
AOh14GhjoVs99NSGv5jOvIdFh6h6JV5xu_j_l5gQp-IdrA=s96

Tururu
Hace 8 días

Sa seua gestio es espectacular: después de tocar-lis es nassos a centenars de turistes amb es taxis, ara arriba es torn des ciutadans amb es rebuts d aigo. Clarament sa política municipal li ha quedat petita i lo seu ja han de ser desastres autonómics o estatals...

Valoración:43menosmas

Pájaro Espino
Hace 9 días

Como veo que hay censura a algunas opiniones lo diré de otra manera : Sres. disfruten de lo que han votado.

Valoración:19menosmas

Bep Bo
Hace 9 días

Té tota sa raò Josep. Més de un 26 per cent de puja, quina vergonya!! I la regidora Noemi Camps hi està d'acord amb aquesta passada perquè ho manen es des seu partit de Mallorca, en lloc de defensar es ciutadans de Ciutadella. Allà a Mallorca no s'atreveixen a fer pujades de preus brutals com aquesta. Ja està bé de prendren's es pel!

Valoración:66menosmas

joan
Hace 9 días

Con la que está cayendo y nada menos que un 26 por ciento de subida. Veo que a poquísimos, como por ejemplo a la concejala Camps, no les parece demasiado este atropello que pagamos todo el pueblo. Igual hasta les parece poco a los políticos del ayuntamiento que se subieron el sueldo que les pagamos un 40 por ciento y encima gestionan nuestro dinero tan pésimamente mal. Pues que se vayan o que les bajen la nómina que nos cobran por no hacer nada un 26 por ciento o mejor aun el 40 por ciento que se subieron a ver si les parece poco. Y estos de la Abaqua no tienen verguenza, prometieron y prometen un precio más barato si hay más consumo y después hacen todo lo contrario.

Valoración:70menosmas

Josep
Hace 9 días

Un fortíssim 26 % d'aument en el preu i la regidora sembla encantada, només s'explica per voler fer carrera política a costa de perjudicar als ciutadellencs plegant-se als interessos de l'Abaqua, es a dir del govern balear. I a sobre l'ajuntament encara es compromet a consumir moltíssima més aigua dessalada amb aquesta pujada tan abusiva del preu!! I aixó que havien dit que a major consum el preu seria millor. I la oposició molt fluixa.

Senyora Noemi Camps, no ens conti més rondalles, que els costos i perjudicis mediambientals de dessalar aigua són moltíssim superiors als d'extreure-la dels pous i defensi els interessos dels ciutadellencs o dimiteixi, que de moment no la paga la Abaqua ni el govern balear.

Valoración:81menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1