El PP denuncia una grave falta de limpieza en las calles de Ciutadella

Valorar:

El Partido Popular de Ciutadella ha pedido al equipo de gobierno municipal que controle el servicio de limpieza del municipio. «No es de recibo como están las calles llenas de grafitis, hierbas, suciedad en las aceras y escombros junto a los contenedores que están semanas a quitarlos», ha señalado la regidora Juana Mari Pons Torres.

Ciutadella está sucia y descuidada, denuncia la formación popular, quien asegura que las quejas al respecto provienen de residentes, turistas y visitantes. Por este motivo el PP presenta una moción al pleno para proponer un aumento del servicio de limpieza del municipio.

Solicita que se limpie con más frecuencia con agua en las calles, se mejore el control del servicio en general y se sustituyan los recipientes que están rotos, y que esta iniciativa tenga su sustento en los presupuestos del próximo año.

El PP indica a la alcaldesa que la limpieza no debe hacerla por las quejas puntuales que reciba sino de manera regular, de ahí que la moción presentada persiga una mejora general del servicio en todo el municipio.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3
Photo

Ana
Hace 29 días

Despres de moltes trucades a s'ajuntament x queixarnos de sa brutesa d'es nostro carrer,sa darrera vegada que vaig trucar fa tres setmanes,hem van dir que es posarien en contacte amb noltrus,i encraa esperam.Es garnador garna dues passes i 20 no,amb es movil amb sa ma.Ses fulles des arbres inund n es carrers i entrades de ses cases,papers,guants,colilles,gitat x ses aceres,bosses de plàstic....cada vehada que sentim passar sa màquina que suposadamwnt fa net ses aceres amb una manguera,passen sempre x una banda des carrer,xo saltre acera no la fan.Ses retjoles de ses aceres s'aixequen,i sa gent tropissa.Sa barandilla des canal s'ha romput,i hi ha un tris sense,que esperen que un fillet caigui??que passa que els que fan feina a L'ajuntament no surten al carrer,o es tapen els ulls??fa vergonya que venguin turistes i sen vagin amb aquesta imatge de poble,un poble que quant esta ben cuidat es precios.Fan oidos sordos i ja esta be!!!

Valoración:menosmas

pepe
Hace 30 días

Aire, no es por nada, pero han liquidado la deuda porqué por ley NO podían gastar. Si pudieran gastar lo harían a veces acertadamente y otras con cagadas monumentales. Cada uno que juzgue.

Valoración:0menosmas

MenorcaQualitat
Hace 30 días

Joan, Aire... que te a veure s’actual oposició amb s’era brondo i casasnovas? Si mos hem de fixar amb ses sigles inno amb ses persones, també podriem dir que és inadmisible que ara mateix as Consell governin es des mateixos partits (MES i PSOE) que per sa seva incompetència van abocar a que es menorquins paguessim els casi 20 milions de Cesgarden... o no??? No negarem que s’època brondo i casasnovas a Ciutadella va ser una presa de pèl, pero quan va arribar en De Sintas i s’havia d’arribar a un acord amb s’oposició perque s’Aj. Ciutadella no fos penalitzat per sa llei montoro, ni MES, ni PSOE ni Podemos van facilitar res, lo que va fer pagar un munt d’interessos... ara que hi ha doblers, els tenen as banc sense treure cap rendiment i mentrestant Ciutadella fot pena... no sé, açò es fer una bona gestió?

Valoración:-2menosmas

Colombo
Hace 30 días

Como siempre y en todo,el PP denuncia. Y porqué no denuncian a los que ensucian las calles? Porqué no empiezan por limpiar sus sedes,llenas de podredumbre y corrupción?

Valoración:1menosmas

Trust
Hace 30 días

Diego, avam, és evident que sa concessionària de neteja i gran part des que la integren (garnadors, maquinària, etc.) té molt de fallos, però sa responsabilitat de tenir un servei a s'altura de sa realitat correspon a s'ajuntament, si cosa no funciona correspon a s'ajuntament rompre es contracte i cercar noves concessionàries, o penalitzar s'actual per no fer ses coses bé... a més, es servei de baldeig d'aigua (que en s'estiu quan no plou és hiper necessari) segueix baix mínims, i mentres no faixin una puja dins es pressupost açò no s'arreglarà. Els camions de fems i contenedors otro tanto, correspon a s'Ajuntament afegir doblers si es vol renovar tot... per ara, Ciutadella (i Maó ve darrera) és es municipi de Menorca que pitjor servei de neteja té, especialment perquè no només son Ses Voltes i 4 carrers més que s'han de netejar, és un pack... ja poden començar a pensar en traspassar territoris a altres municipis si no s'en poden fer càrrec, Serpentona n'és un exemple claríssim...

Valoración:7menosmas

Joan
Hace 30 días

Que no es queixin tant que l'actual equip de govern a fet net dels préstecs bancaris heretats dels "pufos" dels governs del PP.

Valoración:9menosmas

Aire
Hace 30 días

Es posible pero han conseguido liquidar toda la deuda (con un gran esfuerzo de casi 8 años) que dejaron los que ahora se quejan de que las calles están sucias.

Valoración:8menosmas
AATXAJwbhxy6fQ5i50vbzUh1SMsY9YBVTTUBhzasCwTw=s96-

LUIS
Hace un mes

Lo de las mierdas de perro es otro nivel......

Valoración:21menosmas

Goy
Hace un mes

Por una vez coincido con el PP. Me da igual quien gobierne. Ciutadella está sucia y si los turistas dicen lo contrario...... Pues será que son un poco espesos. Solo hay que mirar las aceras.

Valoración:26menosmas

Diego
Hace un mes

Crec que és més culpa de s'empresa consecionària que de s'ajuntament... Si sa garnadora des meu barri (zona Camí Vell, Cova de ses Amfores, Avinguda Palma de Mallorca...) es passa 1 hora berenant en un bar des barri i una altre hora mirant es mòvil veig difícil que faixi net... I desconec fins quin punt cap regidor/a té poder damunt aquesta bona senyora, però dubt que hi puguin fer massa cosa. Multiplicau casos així per tots es barris de Ciutadella... Resultat: Ciutadella feta una merda. Culpa de s'Ajuntamnet? Tal vegada... Però sobretot de s'empresa per sa qual aquestes persones fan feina que permeten coses així.

Valoración:21menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3